Opatija otvorila hotele u predsezoni

Bez autora
Mar 13 2011

Zahvaljujući pozitivnim pomacima u prodaji u prvom tromjesečju ove godine, vodeća kvarnerska hotelska grupacija, “Liburnia Rivijera Hoteli”, otvara vrata svojih objekta. Tako su uz “Ambasador”, koji je jedini radio tijekom cijelog zimskog razdoblja, već otvoreni “Admiral” i “Kristal”, a do kraja mjeseca prve će predsezonske goste primiti i hotel “Marina” u Mošćeničkoj Dragi. Ovisno o predbilježbama, iz uprave kompanije najavljuju otvaranje i drugih hotela svoje grupacije. Takva relativno dobra popunjenost posljedica je prodajno-marketinških aktivnosti koje se provode, a usmjerene su prije svega na širenje sezone i na zimsko razdoblje.

Opatija otvorila hotele u predsezoniZahvaljujući pozitivnim pomacima u prodaji u prvom tromjesečju ove godine, vodeća kvarnerska hotelska grupacija, “Liburnia Rivijera Hoteli”, otvara vrata svojih objekta.

Tako su uz “Ambasador”, koji je jedini radio tijekom cijelog zimskog razdoblja, već otvoreni “Admiral” i “Kristal”, a do kraja mjeseca prve će predsezonske goste primiti i hotel “Marina” u Mošćeničkoj Dragi.

Ovisno o predbilježbama, iz uprave kompanije najavljuju otvaranje i drugih hotela svoje grupacije.

Takva relativno dobra popunjenost posljedica je prodajno-marketinških aktivnosti koje se provode, a usmjerene su prije svega na širenje sezone i na zimsko razdoblje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik